Skaldegard på Facebook
Skaldegard på Instagram

SKALDEGARD A/S - SKJERDALSVEGEN 115 -  5745 AURLAND

Mobil: +47 92 28 12 05 - E-post: post@skaldegard.no

Siste innlegg

January 29, 2018

Please reload

Med gode folk på laget...

September 6, 2018

I helgen satte vi av tid til å filme og ta nye bilder fra en guidet tur i Skaldegard, med innlagte smaksprøver, kaffe, lefse og selvsagt historiefortelling. Sju flotte statister hjalp til for å få dette i havn; fire  førsteårselever fra Sogn Jord- og Hagebruksskule (Isabelle, Sif, Frederik og Ferdinand) pluss egne foreldre og barn som  stilte villig opp. Tusen takk for bidraget! Ikke minst Monica Gjesdahl Larsen (foto), Johanne Skjerdal Lindtner (film) og Kristian Haukås (drone) fortjener en stor takk for jobben de gjorde. Vi var heldige med både vær og gjennomføring - alt gikk som smurt. Dermed får jeg  snart både ny plakat, nye brosjyrer, og ikke minst en film å vise frem i kommende markedsføring - hurra!

 

 

Please reload