Skaldegard på Facebook
Skaldegard på Instagram

SKALDEGARD A/S - SKJERDALSVEGEN 115 -  5745 AURLAND

Mobil: +47 92 28 12 05 - E-post: post@skaldegard.no

Siste innlegg

January 29, 2018

Please reload

Prosjekt Skaldegard skrider fremover

June 29, 2017

Det er mangt og mye som skal gjøres før oppstart av ny bedrift. Tusen små og store detaljer som må på plass. Alt fra rydding av uteområde, snekring av terrasse, oversettelse av tekster, redigering av nettside, regnskapsprogram og regninger, og - nå sist - fotografering av folk og hus, slik at nettsiden får fine, fristende bilder! I går var fotograf Monica Gjesdal Larsen på tur hit, med kamera og lamper, og et godt blikk for lys, folk og detaljer. To timer i og utenfor linsen, fløy avgårde. Været strålte, for første gang på flere uker, heldigvis. Og nå har vi fått et godt utgangspunkt til å krydre nettsidene våre med!

 

 

 

Please reload