top of page
Search
  • Skaldefrua forteller

Advents- og førjulsfortellinger


Endelig er høst- og vintertilbudet på plass. Jeg har i høst jobbet med å sy sammen et fortellerprogram med gamle historier, som alle på ulikt vis er knyttet til advent eller jul. Dette skal nå testes ut både i Bergen og Aurland. Bedrifter, firma, lag og organisasjoner - eller private førjulssammenkomster, som kunne tenke seg å bestille dette, må ta kontakt på mobil eller e-post.

Programmet består av tre eventyr/sagn - deriblant ett av Alf Prøysen og ett av H.C. Andersen, samt den nokså ukjente historien om forløperen til St. Lucia. Det varer en halv time, men kan også kortes noe ned dersom ønskelig. Her er Skaldefrua på tilbudssiden: fleksibel med tanke på tid, sted, lengde osv. Gleder meg til å høre fra deg!

Fortellerstund med advents- og julehistorier


31 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page