top of page
Search
  • Writer's pictureAn-Magritt Lindtner

Strikkereisende på ullbesøk


Årets første guidede gruppe var på besøk i dag! Det var en gjeng med entusiastiske og engasjerte damer - og bestillingen var klar: noe som har med sauer, ull og strikking å gjøre. Selv er jeg ingen stor strikker (eller dreven i karding, toving og spinning...), og forstod fort at her måtte det innkalles forsterkninger, og Aurland Husflidlag var villige til å bidra. En stor takk til Cecilie, Else og Solveig som bidro sterkt til at dette ble en svært vellykket opplevelse! En stor takk også til foreldrene mine som stilte som kaffikokere, vertskap og bærehjelp - heldig er jeg som har slike fine folk rundt meg! Damene fra ulike steder i USA dro herfra med smil om munnen og stjerner i øynene. De hadde fått prøve seg på både karding, toving og spinning. De fikk omvisning i tunet og i uthus, og smake både flatbrød, geitost og lefse. Dette var moro - slike oppdrag gjør vi gjerne igjen:)


25 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page