top of page
Search
  • Skaldefrua

Med gode folk på laget...


I helgen satte vi av tid til å filme og ta nye bilder fra en guidet tur i Skaldegard, med innlagte smaksprøver, kaffe, lefse og selvsagt historiefortelling. Sju flotte statister hjalp til for å få dette i havn; fire førsteårselever fra Sogn Jord- og Hagebruksskule (Isabelle, Sif, Frederik og Ferdinand) pluss egne foreldre og barn som stilte villig opp. Tusen takk for bidraget! Ikke minst Monica Gjesdahl Larsen (foto), Johanne Skjerdal Lindtner (film) og Kristian Haukås (drone) fortjener en stor takk for jobben de gjorde. Vi var heldige med både vær og gjennomføring - alt gikk som smurt. Dermed får jeg snart både ny plakat, nye brosjyrer, og ikke minst en film å vise frem i kommende markedsføring - hurra!


32 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page