top of page
Search
  • Writer's pictureAn-Magritt Lindtner

En poetisk poesisalong


Stemningsfullt, vakkert, intimt og uformelt. Slik ble kvelden i Nigarden, Skjerdal, onsdag 2.mai. Karl Seglem og Lars Jakob Rudjord sørget for god lyd, vare klanger og flott poesi for aurlendinger, lærdøler, årdøler og bergensere. Lokalet var opplyst i blåtoner, og stemningen var lydhør og god fra ende til annen. Dette er slikt vi vil ha mer av! Yngstedatteren proklamerte høyt, etter konserten, at hun ønsket seg et bukkehorn til jul, et slikt som Karl Seglem spilte på. Tja, hva ville vel passet bedre i omgivelsene våre enn ei lita budeie som stod og spilte på bukkehorn under det store tuntreet vårt når gjester kom fra fjern og nær?

Poesisalng i Skaldegard


16 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page