top of page
Search
  • Skaldefrua

Siste innspurt før oppstart


Nå er det en hel måned siden forrige innlegg - og tiden har flydd. Både med ulike forberedelser, pluss en liten ferie til England. Men nå er vi på plass, og gården er absolutt klar for å ta i mot gjester fra fjern og nær! Grindbygget er blitt en perle - over all forventning. Den stod ferdig i går (minus takrenner - de kommer nok opp i løpet av de nærmeste dagene... er ikke avhengige av dem for å gi en god guiding!). Inne i Låni og Bui er de siste detaljene kommet på plass - bl.a. noen gamle tørkede tobakksplanter fra krigens dager, samt spekelår av geit - som smaksprøve til gjestene. Nordlandslefsene ligger klare i fryseren, og i dag kom lyskasterne i posten - i siste liten:) Jepp - vi e klar!


131 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page