top of page
Search
  • Skaldefrua forteller

Sommerens byggeprosjekt


Her er sommerens prosjekt - Grindbygget! Rett før påske ble det satt opp, i stødig regi av Thorvald Tokvam og elevene ved Sogn Jord- og Hagebruksskole. Herfra overtar vi stafettpinnen, med kyndig hjelp av familie, landskapspleiefirma og snekker. Samt en god del egeninnsats.

Ennå er det mye som skal gjøres og ordnes før vi er klare til å ta i mot gjester. Torvtak må på plass. Likeså en vegg bestående av et "kjempe-veda-la" (altså en vegg bestående av vedkubber). I tillegg en terasse av tre, slik at gjestene får panoramautsikt innover mot Flåm, og over fjorden til Undredal. Vi tenker å ha skiferheller som golv, og til sist skal benker og bord på plass - de er foreløpig under utarbeidelse.

Bittelitt utenfor komfortsonen....

Mange måter å være utenfor komfortsonen. Dette er for eksempel langt utenfor Skaldefruas komfortsone!


261 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page